寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club

標題: 請教一下 118i 2012/2013 F20 現在是什麼價錢才合理? [打印本頁]

作者: goldenway    時間: 28-12-2016 10:21
標題: 請教一下 118i 2012/2013 F20 現在是什麼價錢才合理?
大家好,

我是新人,想收一架 2012  或2013 的118i 自用,睇過28car,但好似多假post咁,想知正常價格範圍是幾多才合理?

上fb睇 有架 11年12月 都要標160,000 合理嗎? 或是28car那些標太低?

thank a lot

作者: billyvong    時間: 28-12-2016 17:37
118/2012年,要睇有冇原廠保養,大約15萬以下。
作者: billyvong    時間: 28-12-2016 17:40
我建議你買320.F30啦
作者: goldenway    時間: 28-12-2016 19:01
billyvong 發表於 28-12-2016 17:37
118/2012年,要睇有冇原廠保養,大約15萬以下。

thanks for your information
作者: goldenway    時間: 28-12-2016 19:02
billyvong 發表於 28-12-2016 17:40
我建議你買320.F30啦

320 out budget 了

我預都是15萬以下
作者: billyvong    時間: 28-12-2016 23:31
我有少少意見,你去二手車行買有原廠保養車,因近過年車行等錢駛,吐現,你可以大膽還價,可能有意外收。因我上次在過年買車,車行賣148,我還8萬2,又0K
作者: goldenway    時間: 29-12-2016 10:19
billyvong 發表於 28-12-2016 23:31
我有少少意見,你去二手車行買有原廠保養車,因近過年車行等錢駛,吐現,你可以大膽還價,可能有意外收。因 ...

咁利害,多謝ching指教

歡迎光臨 寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club (https://forum.bmwfansclub.org/) Powered by Discuz! X3.2