寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club

標題: 「新人」mobile phone not installed是什麼功能 如何安裝? [打印本頁]

作者: 神奇    時間: 4-6-2017 01:35
標題: 「新人」mobile phone not installed是什麼功能 如何安裝?
mobile phone not installed
請問這個功能是什麼
如何安裝?
作者: Mark    時間: 4-6-2017 08:38
未找到已註冊電話,可能電話藍牙系統未開,首次使用雖然通過藍牙配對
作者: 神奇    時間: 4-6-2017 11:07
Mark 發表於 4-6-2017 08:38
未找到已註冊電話,可能電話藍牙系統未開,首次使用雖然通過藍牙配對

請問如何藍芽連接?因為我找不到有藍芽功能 是否沒有這個硬件?
如果買返 安裝後會自己出現在系統內嗎
還有需CODING嗎?

作者: Mark    時間: 4-6-2017 21:50
你架係E39定E60?
基本上所有後加硬件都要code完先用到
作者: Ken.yik    時間: 4-6-2017 22:46
神奇 發表於 4-6-2017 11:07
請問如何藍芽連接?因為我找不到有藍芽功能 是否沒有這個硬件?
如果買返 安裝後會自己出現在系統內嗎
還有 ...

我架E90 I drive版,都搵唔到藍芽,曾經有d衝動用2,3千買一套藍芽翻嚟裝,諗諗下平時有無咁多電話要聽....
作者: 神奇    時間: 6-6-2017 01:23
Mark 發表於 4-6-2017 21:50
你架係E39定E60?

我架係2003年 E60 但個樣係岩岩轉左款
作者: 神奇    時間: 6-6-2017 01:24
Mark 發表於 4-6-2017 21:50
你架係E39定E60?

有冇識人可以幫我開返個AUX
作者: Mark    時間: 6-6-2017 21:00
不如車聚時一齊研究吥
作者: 神奇    時間: 7-6-2017 08:51
Mark 發表於 6-6-2017 21:00
不如車聚時一齊研究吥

好呀 但呢個6月車聚果日唔得閒
下次有D短聚研究下

歡迎光臨 寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club (https://forum.bmwfansclub.org/) Powered by Discuz! X3.2