寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club

標題: 大家好,我是新新手。有重要問題請教大家前輩 [打印本頁]

作者: Iccy    時間: 10-5-2016 00:21
標題: 大家好,我是新新手。有重要問題請教大家前輩
我準備買人生第一架車。想feel 下 朋友話寶馬嘅快感。又想平時接下呀媽放工。

星期日 睇了 4架 網上約的2手車

第1架 06年 325i,  車房人扮私讓
第2架 06年 330i,  今年汁了萬蚊,唔太四正
第3架 06年 325i,  唔錯,傾到5萬
第4架 05年 320i,  唔錯,傾到4萬

最後我揀了第3架 325i
而家揾緊 邊間車房上架,諗緊好唔好返原廠上架
作者: Iccy    時間: 10-5-2016 00:30
好高興認識大家
作者: Iccy    時間: 10-5-2016 00:32
諗緊 上架, 揾邊間, e.g. xxmi, ipxx or xxaa or 原廠
作者: EYT    時間: 10-5-2016 09:55
慢慢嚟唔屎急,唔好feel 下 朋友話寶馬嘅快感,feel下安全感先,特別係平時接呀媽放工個陣,嚇親呀媽同街坊就唔好啦! 325i都好靚仔,由其係個車尾,上架你唔介意價錢就返原廠
作者: Iccy    時間: 10-5-2016 10:14

作者: rf2002    時間: 10-5-2016 17:50
Welcome to our GROUP !!!
作者: Iccy    時間: 11-5-2016 16:12
我的天!! 買2手1車,佢ONLY 跟 1 條主KEY, + 1條EMERGENCY KEY ONLY ONLY!!!
作者: Iccy    時間: 11-5-2016 16:16
請問原廠配幾錢!!

作者: ats10897    時間: 13-10-2016 15:58
配原廠key要3千up
作者: TTTT    時間: 20-10-2016 23:14
其實上手唔俾夠兩條車士係咪好易俾佢偷番架車架?
作者: garyleung07    時間: 22-10-2016 23:06
原廠配Key時可以取消之前D舊key

歡迎光臨 寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club (https://forum.bmwfansclub.org/) Powered by Discuz! X3.2