設為首頁收藏本站

寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: bmw-club300
打印 上一主題 下一主題

新手報到 120i

我上年2016年3月出…2105年制…299k…全齊 Mspot 配件連18"鈴。
今年年頭買279k…系無 籃色Msport 4pot 飽魚…同埋得 17"鈴。
回復 支持 反對

htchim 發表於 8-4-2017 23:47
係呀 好似係3月頭出嘅個價 之前就279k 不過宜家上bmw個網睇已經冇左個優惠 唔知係咪清得哂15年1仔 ...

Salesman 上星期同我講,15年1仔已經清哂
回復 支持 反對

gary1661 發表於 10-4-2017 12:19
我上年2016年3月出…2105年制…299k…全齊 Mspot 配件連18"鈴。
今年年頭買279k…系無 籃色Msport 4pot 飽 ...

我嗰部上年11月出,2015車279K,齊MS配件有MS 前4後2鮑 但得17吋M383鈴
宜家物色緊有冇人放140i套18吋鈴
回復 支持 反對

htchim 發表於 11-4-2017 00:52
我嗰部上年11月出,2015車279K,齊MS配件有MS 前4後2鮑 但得17吋M383鈴
宜家物色緊有冇人放140i套18吋鈴 ...

你架車系咪籃色Msport 4pot 飽?
thanks

登錄/註冊後可看大圖
回復 支持 反對

gary1661 發表於 11-4-2017 11:26
你架車系咪籃色Msport 4pot 飽?
thanks

回復 支持 反對

超讚......................!
回復 支持 反對

htchim 發表於 11-4-2017 00:52
宜家物色緊有冇人放140i套18吋鈴 ...

ching…我就是原廠 18"鈴…只是好看點…但行車不太舒適。

登錄/註冊後可看大圖

回復 支持 反對