寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club

標題: 新手報到! [打印本頁]

作者: KEUNG    時間: 17-11-2014 23:06
標題: 新手報到!
遲來的新手報到。之前又攪包圍又轉車牌,未有時間!大家多多指教!
另外想問下各位C兄有無shell 及esso 油咭優惠介紹!之前果張-1.4。宜家轉左車牌想揾D拆扣多D!謝謝
作者: joejoe    時間: 17-11-2014 23:16
welcome Keung....
作者: MMJ    時間: 18-11-2014 13:29
Keung 甘快換左車啦?@@
作者: e92m3    時間: 18-11-2014 14:37
白色 F30 + 包圍好形!!! 會包黑頂嗎?
作者: dicken    時間: 18-11-2014 15:51
型!
我早兩個月apply左Esso張油卡減$2.1
作者: KEUNG    時間: 18-11-2014 17:07
MMJ 發表於 18-11-2014 13:29
Keung 甘快換左車啦?@@

換車牌啫!呢部換左無幾耐!
作者: KEUNG    時間: 18-11-2014 17:08
e92m3 發表於 18-11-2014 14:37
白色 F30 + 包圍好形!!! 會包黑頂嗎?

黑頂吾會啦!個人吾太喜歡
作者: KEUNG    時間: 18-11-2014 17:10
dicken 發表於 18-11-2014 15:51
型!

請問點申請呢!可吾可以比D資料小弟!唔該
作者: dicken    時間: 18-11-2014 17:55
KEUNG 發表於 18-11-2014 17:10
請問點申請呢!可吾可以比D資料小弟!唔該

我唔熟呢到既板規,唔知可唔可以公開post個contact info,如果管理員話ok,我可以share info 係到
作者: Satellite    時間: 18-11-2014 20:48
welcome
作者: BeKeung    時間: 18-11-2014 23:35
dicken 發表於 18-11-2014 15:51
型!

點樣申請esso。-2.1油卡啊

歡迎光臨 寶馬谷 - 香港寶馬車迷會 HK BMW Fans Club (https://forum.bmwfansclub.org/) Powered by Discuz! X3.2